Τετάρτη

Ανακαίνιση - studio - μικρό διαμέρισμα -σοφίτα Green Sweet Home

Και όμως, ακόμα και με ένα πολύ χαμηλό budget μπορεί να γίνει ανακαίνιση με αποτέλεσμα που να μην πιστεύετε στα μάτια σας !

Αυτό το μικρό studio βρίσκεται στην Άνω πόλη Θεσσαλονίκης και οι ιδιοκτήτες του σκέφτηκαν να το ανακαινίσουν αφού παρέμενε ανοίκιαστο για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο.

Μας κάλεσαν και μας είπαν :''φτιάξτε το όμορφο άν μπορεί να γίνει , ώστε να βρεθεί γρήγορα κάποιος να το νοικιάσει'' και φυσικά χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι ενοικιάστηκε απο την πρώτη μέρα που παραδώσαμε τα κλειδιά, ο μεσίτης μας είπε ότι όσοι το είδαν ήθελαν να το νοικιάσουν,  η τυχερή ήταν μια πρωτοετής φοιτήτρια που της ευχόμαστε καλή διαμονή.







 Errikos Artdesign Copyright © 2013-All Rights Reserved


Ανακαίνιση με λίγα χρήματα

Για αυτό το μικροσκοπικό studio  επιλέξαμε ένα χαρούμενο πράσινο χρώμα απο τα λεγόμενα happy colours, είναι αποχρώσεις πολύ φωτεινές, σχεδόν φωσφορούχες και προκαλούν ψυχική ευφορία.

Η επίπλωση θέλαμε να καταλαμβάνει λίγο χώρο, να είναι μοντέρνα , νεανική, πρακτική, λειτουργική και με λίγα χρήματα. Έτσι όλα τα έπιπλα είναι  πολυμορφικά ,καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, τραπεζάκι για δύο που ανοίγει με μια κίνηση και γίνεται 4 ατόμων, επιτοίχια ντουλάπια-παπουτσοθήκες,
ένα κάθισμα-''έξυπνο έπιπλο''στο μικρό χωλ, ένα πλήρες καθιστικό
με μαξιλάρες στη σοφίτα , χαμηλές βιβλιοθήκες , ντουλάπα και δύο ημίδιπλα κρεβατοστρώματα στη σοφίτα.

Με την έξυπνη διαμόρφωση που έγινε, θα μπορούσαν άνετα τώρα να συγκατοικήσουν 2 άτομα και να απολαμβάνει ο καθένας τον δικό του προσωπικό χώρο.













''GREEN SWEET HOME'' ανάγλυφα γράμματα στη σκάλα.




 Αυτό το ''έξυπνο έπιπλο''2 σε 1,κάθισμα-συρταριέρα, έγινε με εύκολη μετατροπή μιάς παλιάς ξύλινης συρταριέρας που ήταν για πέταμα. Σε επόμενο ποστ θα σας δώσω οδηγίες πως να το φτιάξετε μόνοι σας και να ανακυκλώσετε τα παλιά σας έπιπλα .


















Bon apetite !
Τραπέζι για δύο που με μια κίνηση μετατρέπεται σε 4 ατόμων.













 Errikos Artdesign Copyright © 2012-All Rights Reserved


diakosmisi-anakainisi.blogspot

1 σχόλιο:

  1. Εκπληκτικές ιδέες! Γιατί να αφήνουμε χώρο ανεκμετάλλευτο στο σπίτι μας; ακόμα κι αν είναι η σοφίτα μας. Εγώ είχα μια αποθήκη και έχω ξεκινήξσει να τη φτιάχνω οπότε μου δώσατε τρομερές ιδέες. Για αρχή το έβαψα και τοποθέτησα αυτά τα ωραία ράφια τοίχου https://www.welhome.gr/epipla-spitiou/diakosmisi/rafia-toixou/1133730-rafia-toixou-set-2-tem-sonoma-.html όπου θα βάλω κάποια βιβλία και διακοσμητικά. Είμαι σε δίλημμα αν θα αγοράσω καναπέ ή κρεβάτι. Τί μου προτείνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή